16/4/11

Detall del Collet Xic de Riells del Montseny


El ple de l'Ajuntament de Riells i Viabrea celebrat el 14 d'abril de 2011 va aprovar provisionalment el POUM de Riells i Viabrea.

Aquesta aprovació és una de les darreres passes per a l'aprovació definitiva del POUM. Segons el procediment establert totes les persones i entitats que van presentar al·legacions rebran pròximament llurs respostes de forma individualitzada. D'aquesta manera tothom podrà conèixer com s'han reflectit les seves al·legacions en el POUM aprovat.

Aquest POUM encara no és definitiu, doncs manca la revisió a la Comissió d'Urbanisme de Girona que té la potestat per introduir algunes modificacions. Després d'aquest tràmit el POUM tornarà a l'Ajuntament per a la seva aprovació definitiva.

Tots els grups municipals amb representació a l'Ajuntament afirmen que el nivell d'acceptació de les al·legacions presentades per l'associació de veïns de Riells del Montseny ha estat molt alta i, per tant, el futur urbanístic de Riells del Montseny s'adequarà en gran mesura a les propostes que l'assoaciació va presentar.

La junta de l'associació de veïns valrorarà de forma definitiva les respostes a les seves al·legacions un cop les rebem i farà conèixer el seu parer a tots els associats i amics.