8/7/10

TRESCADA 2010







Hola !

Enguany la III edició de la Trescada Riells- Sta. Fè tindrà diverses novetats. Esperem que us agradin.

En primer lloc, posat l'hora d'inici de la Trescada a les 08:00. Hem respost a una de les principals demandes dels participants, especialment dels que veniu de més lluny. Així no haureu de matinar tant.

També variem lleugerament l'itinerari. Tot i ser un recorregut circular, que sortint de Riells dóna la volta al Turó de Morou per tornar de nou a Riells, hem introduït alguna variant. Hem cercat camins més ombrívols en la baixada, defugint un xic de les pistes, que a darrera hora del matí ja van molt assolellades. En el recorregut d'enguany a més de passar vora diversos masos, paisatges espectaculars, l'embassament de Sta. Fe, també tindrem oportunitat de visitar les runes de la Torre de Monfort, una torre de vigilància medieval que ha estat reformada recentment. Aquestes variacions fan que el trajecte tingui uns 20 km aproximadament.

Una altra de les novetats més importants és la introducció de la modalitat de cursa. En veient que cada cop més augmenta l'afició a les curses de muntanya hem posat la modalitat de cursa pels més competitius. Aquests sortiran al mateix temps que la resta de participants però des de la capçalera del grup. D'aquesta manera evitarem embussaments entre corredors i caminaires. Hi haurà trofeus pels dos primers i primeres, i obsequi pel tercer i tercera.

Mantenim els avituallaments sòlids i líquids, com altres anys. Així doncs, hi haurà3 sòlids-líquids i 1 més de líquid. Per evitar fer malbé l'entorn sense fer plàstics els líquids seran tots en càntir i els sòlids seran fruites i pastes seques.

A l'arribada, com sempre, us espera un bon entrepà de botifarra o formatge amb pa de pagès i begudes per refer-nos de l'esforç. Ah! i com sempre un dels participants s'endurà un pernil que sortejarem.

Si no us toca el pernil no patiu. Enguany hem preparat un obsequi-record per a tots els participants que finalitzin la Trescada dins del temps reglamentat.

Pel fet d'estar dins d'un entorn natural no disposem de dutxes però almenys hem contractat uns químics.

Tot això sense pujar ni un cèntim el preu respecte l'any passat. 8 € si feu la inscripció anticipada al compte 2100 4570 24 0200039684 fins el dia 22 de juliol o bé a 10 € pel mateix dia de la cursa. Si feu l'incripció per avançat no oblideu portar el resguard de l'ingrés.

Si encara no us heu mira les fotos que en Xavier Papell va fer l'any passat. Veureu bon ambient i els magnífics paisatges que gaudireu.

Que us sembla ? us animeu a la Trescada ?

avriellsdelmontseny@gmail.com